339
Home > Samenwerking met SLS BeNeLux
  20 mei
  Samenwerking met SLS BeNeLux

  Nieuwsbericht

  20-05-2015

  VCK Logistics Supply Chain Solutions werkt samen met SLS BeNeLux t.b.v. T-Mobile/Huawei Spare Parts Management

  VCK Logistics SCS en SLS BeneLux werken samen op het gebied van Service Logistiek. Er wordt één oplossing geboden voor centrale logistiek, technische logistieke –en configuratie diensten en fieldservices. Ten behoeve van Koning & Hartman, servicepartner van Huawei, ontwikkelden beide bedrijven een propositie waarbinnen landelijke dekking geboden wordt met betrekking tot de logistieke ondersteuning van het spare parts management voor het T-Mobile netwerk voorzien van Huawei apparatuur. Het logistieke model bestaat uit een netwerk van centrale en decentrale voorraadlocaties dat wordt ondersteund door een intelligent online managementinformatiesysteem.

  Rob Appels, Commercieel Directeur bij VCK Logistics SCS

  ‘de markt heeft behoefte aan één end-to-end oplossing voor parts management, waarbij volledige transparantie wordt geboden in het gehele proces. Dit houdt in dat het uitwisselen van defecte onderdelen, replenishments, retouren voor reparatie, (de)centrale voorraden, configuratie status, enz. fysiek en administratief in één model worden ondergebracht en direct zichtbaar en meetbaar zijn. Wij bieden dit nu in samenwerking met SLS BeNeLux’.

  Michel van Dijk, Manager Sales bij SLS

  “De markt kent een schaarste in goede technici en daarnaast zien we een beweging dat de tijd t.a.v. het behalen van SLA’s steeds krapper wordt. Dit vraagt om slimme oplossingen waarbij goederen op juiste tijd en plaats beschikbaar zijn voor de engineer. Minstens zo belangrijk is hierbij een stuk visibility zodat ook duidelijk is waar betreffende goederen beschikbaar zijn. De samenwerking met VCK Logistics SCS voorziet hier nu in.

  Over VCK Logistics SCS

  VCK Logistics SCS (voorheen All-in Logistics), gevestigd te Schiphol-Rijk, heeft meer dan 50-jaar ervaring in ‘one-stop-shop’ concepten binnen Supply Chain Management op het gebied van internationaal voorraadbeheer, transport en distributie van hoogwaardige goederen, technische – en logistieke diensten, installatie & levering op locatie (‘last mile’) en service logistiek. VCK Logistics SCS voorziet in het vereenvoudigen van de Supply Chain teneinde de afstand tussen opdrachtgevers en hun klanten te verkorten en te versnellen zodat kostenefficient kan worden gewerkt, risico’s worden beperkt en daarmee de kwaliteit wordt geoptimaliseerd. Dit wordt gerealiseerd met behulp van intelligente logistieke oplossingen ondersteund door informatietechnologie. Samenwerking ten aanzien van de ontwikkeling en het verbeteren van processen in de Supply Chain is de sleutel naar succes en continuïteit, nu én in de toekomst.

  Over SLS BeNeLux

  SLS (Special Logistic Services) is gevestigd met het hoofdkantoor in Breda en heeft meer dan 15 jaar ervaring in spare parts logistics. De focus van SLS ligt op bedrijven met een field service waarbij de productiviteit van de engineer zo optimaal mogelijk moet zijn. Dit vraagt om slimme logistiek. SLS biedt een netwerk van meer dan 40 locaties aan binnen de gehele Benelux waar opdrachtgevers onderdelen kunnen opslaan, afhalen en retourneren. Om de goederen op de juiste tijd en plaats beschikbaar te krijgen worden hierbij diverse logistieke diensten ingezet. Enkele voorbeelden zijn nachtlevering in o.a. serviceauto’s, gebruik van bemande SLS pick up/drop off punten waar engineers de goederen kunnen ophalen en retourneren, diverse Same Day en Next Day services. 

  VCK Logistics SCS
  Rob Appels, Commercieel Directeur
  E: r.appels@vcklogistics.com
  I: www.vcklogistics.com/scs

  SLS BeNeLux
  Michel van Dijk, Manager Sales
  E: M.V.Dijk@slsbenelux.nl
  I: www.slsbenelux.nl