Home > port logistics > Logistieke diensten > Port Agency Services

Port Agency Services

Ons agentschap zorgt ervoor dat schepen zonder problemen de haven kunnen binnenlopen en vertrekken. Wij bieden assistentie bij het in- en uitklaren van het schip en nemen de volledige scheepsadministratie en alle formaliteiten met de haveninstanties voor hun rekening. Zo fungeert VCK Agency als schakel tussen alle verschillende partijen in de haven. 

Cargo ships

Jaarlijks handelt ons agentschap honderden vrachtschepen af met diverse soorten lading, waaronder stukgoederen, breakbulk- en project lading. Door jarenlange ervaring is het contact met de terminals en stuwadoors erg nauw. 

Naast los- en laadactiviteiten handelt VCK Agency ook droogdok-calls af.

Voor vragen of een PDA kunt u een mail sturen naar agency@vck.nl; of bellen naar ons 24-uurs nummer +31 20 5877 855.

Cruise ships

VCK agentschap richt zich al vele jaren op de cruise schepen die Nederland jaarlijks aandoen. Tijdens een call in Nederland zijn wij als agent ter plaatse gedurende de gehele call en staan wij in nauw contact met stuwadoors, Shore Ops, terminal, autoriteiten en met toeleveranciers van bevoorrading voor een soepele afhandeling. 

Voor vragen of een PDA kunt U een mail sturen naar cruise.ops@vck.nl; of bellen naar ons 24-uurs nummer +31 20 5877 866.