339
Home > Meerjarige overeenkomst met Koning & Hartman
  11 jun
  Meerjarige overeenkomst met Koning & Hartman

  Nieuwsbericht

  11-06-2015

  Koning & Hartman en VCK Logistics Supply Chain Solutions tekenen contract t.b.v. T-Mobile/Huawei Spare Parts Management.


  Koning & Hartman en VCK Logistics SCS hebben een meerjarige overeenkomst gesloten op het gebied van Parts Management voor T-Mobile. Ten behoeve van Huawei ontwikkelden beide bedrijven een propositie waarbinnen landelijke dekking geboden wordt met betrekking tot de technische- en logistieke ondersteuning van het T-Mobile netwerk voorzien van Huawei apparatuur.

  Deze spare parts management dienstverlening wordt gekenmerkt door één oplossing voor centrale logistiek, technische-, logistieke – en configuratiediensten en field services. Het logistieke model bestaat uit een netwerk van centrale en decentrale voorraadlocaties dat wordt ondersteund door een intelligent online managementinformatiesysteem.

  Rob Appels, Commercieel Directeur van VCK Logistics SCS

  “De markt heeft behoefte aan één end-to-end oplossing voor parts management, waarbij volledige transparantie wordt geboden in het gehele proces. Dit houdt in dat het uitwisselen van defecte onderdelen, replenishments, retouren voor reparatie, (de)centrale voorraden, configuratie status, enz. fysiek en administratief in één model worden ondergebracht en direct zichtbaar en meetbaar zijn. Samen met Koning & Hartman, die het technische deel voor haar rekening neemt, zijn wij in staat één oplossing te bieden”.

  Oswald Coene, Algemeen Directeur van Koning & Hartman

  “Beheer en onderhoud van mobiele netwerken, glasvezelnetwerken en bestaande kabelnetwerken wordt steeds belangrijker. Spare Parts Management is daar een essentieel onderdeel van. Dat wij nu samen met VCK Logistics SCS voor T-Mobile spare parts management oppakken is een mooie kans om onze expertise als technische dienstverlener binnen de Telecom te doen gelden. Onze gecertificeerde field service engineers nemen aantal belangrijke logistieke lasten uit handen van T-Mobile, waardoor het bedrijf zich kan focussen op klanttevredenheid en een goede landelijke dekking in plaats van operationele zaken”.

  Over VCK Logistics SCS

  VCK Logistics SCS (voorheen All-in Logistics), gevestigd te Schiphol-Rijk, heeft meer dan 50-jaar ervaring in ‘one-stop-shop’ concepten binnen Supply Chain Management op het gebied van internationaal voorraadbeheer, transport en distributie van hoog-waardige goederen, technische – en logistieke diensten, installatie & levering op locatie (‘last mile’) en service logistiek.VCK Logistics SCS voorziet in het vereenvoudigen van de Supply Chain teneinde de afstand tussen opdrachtgevers en hun klanten te verkorten en te versnellen zodat kosten efficiënt kan worden gewerkt, risico’s worden beperkt en daarmee de kwaliteit wordt geoptimaliseerd. Dit wordt gerealiseerd met behulp van intelligente logistieke oplossingen ondersteund door informatietechnologie. Samenwerking ten aanzien van de ontwikkeling en het verbeteren van processen in de Supply Chain is de sleutel naar succes en continuïteit, nu én in de toekomst.

  Over Koning & Hartman

  Met ruim 800 medewerkers is Koning & Hartman een uniek technologiebedrijf voor de telecom, industrie en infrastructuur. Actief in openbaar vervoer, water, energie, overheid, maakindustrie (OEM), voedingsmiddelenindustrie, farmacie, openbare orde & veiligheid en financiële dienstverlening. We adviseren, ontwerpen, leveren, implementeren, onderhouden en beheren. Koning & Hartman werkt samen met vooraanstaande partners zoals Mitsubishi, Microsoft, Panasonic, Intel, Huawei, Kenwood, Alcatel-Lucent, Motorola, Nexcom, Mean Well en IPC, en levert technische oplossingen aan meer dan 3500 klanten in de BENELUX. In 2013, 2014 en 2015 is Koning & Hartman uitgeroepen tot Top Employer. Tevens heeft het bedrijf voor haar MVO activiteiten een FIRA Zilver certificering behaald. Het hoofdkantoor is gevestigd in Amsterdam, de overige kantoren in Delft, Veenendaal, Geldermalsen en Vilvoorde (België).

  VCK Logistics SCS

  Rob Appels, Commercieel Directeur
  T: +31 (0) 20 – 316 86 11 
  E: r.appels@vcklogistics.com 
  I: www.vcklogistics.com/scs

  Koning & Hartman B.V.

  Rowena Ladeur, Marketing Communicatie Manager 
  T: +31 (0) 20 – 587 68 06 
  E: info@koningenhartman.com 
  I: koningenhartman.com